Julkalendern blir nymåneträffar

Det ena leder till det andra…

Efter succén med julkalendern – ja, tänk att jag vågar kalla det succé. Det känns som en sådan eftersom fler än vi vågat drömma om deltog, och inte bara lyssnade, utan deltog även aktivt och delade med sig av sina tankar och erfarenheter.

Det här vill både jag och Micke fortsätta med. Att samla människor kring våra favoritämnen personlig uveckling, yoga, meditation, hälsa och välmående. Att på ett lättsamt sätt prata om tekniker, insikter och teorier som vi själva hittat och använt för att vända svåra situationer och perioder i våra liv. Men också saker som bara är härliga att ägna sin tid åt, för att det känns bra, smakar bra eller håller oss kvar i en känsla av välmående.

Vi kommer att livesända i Facebookgruppen Monas och Mickes Nymåneträffar mellan kl 20-20.30 torsdagen i veckan som innehåller nymåne.

För dig som inte har järnkoll på månens cykler betyder det att vi går live den 11/2, 11/3, 15/4, 13/5, 10/6 klockan 20-20.30. Missar man tidpunkten går det bra att se det i efterhand, det ligger kvar i gruppen.

Publicerad av Mona

Certifierad Kundaliniyogalärare, ständig student i En kurs i mirakler och Vipassana-älskare. Sökare och hittare. Människa och vädur.