Lektion 8

”Mitt sinne är helt upptaget med tankar från det förgångna”

Om du vill kunna se sanningen om dig själv och världen behöver du fortsätta bekanta dig med tanken på att det du tänker på är sådant som hör hemma i det förgångna, illusioner. Dina tankar är alltså så gott som tomma, även om du tror att du tänker på verkliga saker, ja det känns ju så.

Du behöver inte tro att det här är sant, du behöver inte acceptera tankebanan, men för övningens skull, för din skull – ge det en chans och ge din sinnesfrid en chans.

Jag rekommenderar dig starkt att på något sätt skaffa dig tillgång till texten så som den är. Antingen genom att skaffa dig boken, eller genom att gå med i Facebook-gruppen A course in miracles. Den är hemlig och privat för att skydda alla deltagares identitet, så kontakta mig om du vill gå med.

Publicerad av Mona

Certifierad Kundaliniyogalärare, ständig student i En kurs i mirakler och Vipassana-älskare. Sökare och hittare. Människa och vädur.