Lektion 5

”Jag är aldrig upprörd av den anledning jag tror”

Eftersom dina tankar inte betyder något, och du är upptagen med att tänka på saker som inte har någon betydelse så blir du upprörd av anledningar som inte har någon betydelse.

Anledningen till att du blir upprörd, oavsett form av upprördhet, är sällan den du tror. Du tror att det är något utanför dig själv som gör dig upprörd, när det i själva verket är i dig det händer. Av anledningar du inte förstår, eftersom du är upptagen med att tänka på det som blockerar dig själv från sanningen.

Jag rekommenderar dig starkt att på något sätt skaffa dig tillgång till texten så som den är. Antingen genom att skaffa dig boken, eller genom att gå med i Facebook-gruppen A course in miracles. Den är hemlig och privat för att skydda alla deltagares identitet, så kontakta mig om du vill gå med.

Publicerad av Mona

Certifierad Kundaliniyogalärare, ständig student i En kurs i mirakler och Vipassana-älskare. Sökare och hittare. Människa och vädur.