Lektion 10

”Mina tankar betyder ingenting”

Dagens övning blir mer specifik än tidigare. Du har övat dig nu i att se att det du ser tillhör det förgångna, att du tänker på det som tillhör det förgångna och att det betyder att dina tankar är tomma, som om du tänker på illusioner. Att applicera tankegången att dina tankar inte betyder något på specifika tankar kommer säkert att kännas som ytterligare ett steg.

Efter att ha scannat ditt sinne på tankar applicerar du tankegången specifikt på de tankar du hittat i ditt sinne.

Som vanligt – fortsätt öva. Det är absolut nödvändigt att frigöra dig från idén om att du tänker betydelsefulla tankar om du vill komma djupare in i det som är dina sanna tankar.

Det är kärleksfullt och fint att öppna upp för möjligheten att det finns något annat bakom det du tror.

Jag rekommenderar dig starkt att på något sätt skaffa dig tillgång till texten så som den är. Antingen genom att skaffa dig boken, eller genom att gå med i Facebook-gruppen A course in miracles. Den är hemlig och privat för att skydda alla deltagares identitet, så kontakta mig om du vill gå med.

Publicerad av Mona

Certifierad Kundaliniyogalärare, ständig student i En kurs i mirakler och Vipassana-älskare. Sökare och hittare. Människa och vädur.